pijl
Projectinformatie

WFO Plaza II Zwaagdijk-Oost is een uiterst representatieve ontwikkeling van 22 bedrijfsunits van ca. 50 m2 bvo (bruto vloer oppervlakte), deel uitmakend van een nieuw te bouwen bedrijfsverzamelcomplex. Specifieke wensen, maatvoering of samenvoeging van meerdere bedrijfsunits en/of afwijkende grootte is in een vroeg stadium nog bespreekbaar (informeer naar de mogelijkheden). 

WFO Plaza II Zwaagdijk-Oost wordt gerealiseerd aan de Tomatenmarkt, direct nabij het bedrijfscomplex van Action op het bedrijventerrein WFO - West te Zwaagdijk-Oost. Het bedrijventerrein is centraal gelegen in de regio Westfriesland. De locatie is goed bereikbaar en is gelegen nabij de provinciale Westfrisiaweg N307 Hoorn - Enkhuizen - Lelystad en de Markerwaardweg (N240 richting Medemblik).

De bedrijfsunits zijn uitstekend geschikt voor uiteenlopende bedrijven of zelfstandigen (ZZP) ten behoeve van diverse ambachten. Denk aan aannemerij, onderhouds- of schilderbedrijf, schoonmaakbedrijven, ICT of voor zakelijke opslagdoeleinden, diverse werkplaatsfuncties met ondersteunende kantoorfunctie etc. 

Enkele pluspunten van WFO Plaza :

 • Afgevlinderde en onderheide betonvloer 
 • Vloerbelasting 1.000 kg/m2 voor de begane grond en 250 kg/m2 voor de verdiepingsvloer (optioneel)
 • De sectionaldeuren zijn in de basis handbediend en v.v. SKG XX cilinder. In de basis zijn deze 4x4 meter v.v. een loopdeur. (Optioneel kan deze worden verlaagd als er een optionele verdiepingsvloer moet worden aangebracht)
 •   Goede gevel- en dakisolatie
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein
 • Inwendige vrije hoogte is ca. 6.500mm
 • Multifunctioneel gebruik
 • Actieve VvE (Vereniging van Eigenaren) wordt opgericht

WFO Plaza 2Aad de Heus

Verkoopinformatie

De verkoop van het bouwproject WFO Plaza II is in handen van HOFFSTAD Bedrijfsmakelaars OG te Hoorn en Groot & Nieuweboer Makelaardij te Medemblik. 
De verwachting is dat de bouw eind 2021 start.

Kosten en ontbindende voorwaarden
De koopsom van de bedrijfunits is vrij op naam, exclusief BTW. In de koopsom zijn de volgende kosten inbegrepen:

 • de notariskosten inzake splitsing en leverings-/eigendomsakte
 • de kosten van de kadastrale registratie en inmeting van het perceel
 • bouw- en legeskosten gemeente. 

Bij aankoop tekent u een koop-/aannemings-overeenkomst (KAO). Deze ontvangt u van de makelaar en is (formeel) de laatste akte van levering van het perceel (met daarin opgenomen de Algemene Bepalingen, bijzondere lasten en verplichtingen).

Van de notaris ontvangt u een conceptakte van levering, splitsingsakte en splitsingstekening. 
U wordt door de notaris uitgenodigd voor de 
notariële overdracht.

In de door de koper getekende KAO kan indien nodig een voorbehoud van verkrijging financiering worden opgenomen voor de duur van zes weken. 
De projectmakelaar licht de voorwaarden omtrent 
dit financieringsvoorbehoud graag nader toe. 
Informeer in ieder geval voor ondertekening van de KAO of aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. 

 

WFO Plaza 2

Robert Jan Nieuweboer